Sieraden maken Workshops

Stellendag zilveren of gouden relatieringen

 

 

SAMEN RINGEN MAKEN; UNIEK, PERSOONLIJK EN BIJZONDER!

 

De ring is al eeuwenlang het symbool van de liefde. Wil je op heel persoonlijke wijze vorm geven aan je relatie, kom dan samen in één dag je eigen unieke partner- of trouwringen maken tijdens een workshop in ons atelier!

Onder begeleiding van meester-goudsmid Ron Rijgersberg kunnen jullie zelf je eigen unieke trouwringen ontwerpen en maken. Alle deelnemers beschikken in ons atelier over een eigen werkplek en professioneel gereedschap. Je mag alle werkzaamheden zo veel mogelijk zelf uitvoeren. Uiteraard wordt er vakkundige begeleiding en advies gegeven. De ringen worden op ambachtelijke wijze vervaardigd, kwaliteit en draagcomfort hebben de hoogste prioriteit.

Je kunt ringen maken in zilver, wit- rood- of geel goud, titanium, of een combinatie van deze materialen. Het is ook mogelijk de relatieringen (gedeeltelijk) met eigen (“oud”) goud te maken.

Uiteraard kunnen er ook één of meer steentjes (bijv. zirkonia of diamant) in de ringen gezet worden. Ook kunnen wij het inlaseren van vingerafdrukken aan binnen- of buitenzijde van de ringen verzorgen.

De workshop start om 09.30 uur met het bespreken van het ontwerp. Natuurlijk word je daarbij door ons geholpen. Daarna gaan we aan de slag. Het ontwerp wordt uitgezaagd, gevijld en geslepen. We gaan de ringen buigen en solderen.

Rond 12.30 pauzeren we voor een lekkere lunch, bij mooi weer doen we dit op het terras aan het water.

Daarna gaan we verder met afwerken; vijlen, slijpen,  polijsten,  bewerken en (eventueel)matteren. Als laatste worden  eventuele steentjes in gezet en de ringen gegraveerd. NIEUW: Het is nu ook mogelijk om de ringen zelf in je eigen handschrift te graveren!

De workshop eindigt rond 16.00 uur en we sluiten af met een feestelijk drankje. Jullie gaan naar huis met een unieke set trouwringen die extra betekenis hebben omdat ze met liefde en passie gemaakt zijn en volledig aansluiten bij jullie eigen stijl! Het feit dat er niemand anders is die exact dezelfde ringen heeft maakt alles nog eens extra bijzonder.

Tijdens de gehele workshop is er ruim voldoende vakkundige en persoonlijke begeleiding  door  een zeer ervaren goudsmid. We werken met kleine groepjes van maximaal 3 stellen. Voorkennis, creativiteit of ervaring is niet nodig, die hebben wij meer dan genoeg!

 

Deze workshop wordt uitsluitend gegeven in ons atelier in Reeuwijk.

Tijdsduur: Van 09.30 - 16.00

Prijs zilveren ringen:

Zilveren ringen gecombineerd met titanium:

€ 285.- per set incl. 1 zirkonia

€ 345.- per set

Relatieringen maken met eigen goud: € 395.- per set
Prijs gouden ringen: v.a. € 650.- per set
Zirkonia inzetten: € 15,- per stuk
Diamantje inzetten: v.a. € 40,- per stuk

Wil jij jouw liefste een workshop cadeau geven? Klik hier


Prijzen zijn incl. materiaal, lunch, koffie, thee, fris, glaasje wijn en iets te snoepen.

workshop relatiering workshop ring workshop hanger workshop armband
workshop sieraad workshop sieraden workshop maak ring maak zelf een ring
maak een ring maak een armband maak een hanger maak een trouwring maak trouwringen maak een ring maak een ring maak een ring samen ringen maken samen ringen maken samen ringen maken samen ringen maken
samen ringen maken samen ringen maken samen ringen maken