Sieraden maken Workshops

Privédag relatieringen

 

Maak zelf je eigen trouwringen in ons atelier!
De relatiering is al eeuwen lang het symbool van de liefde. Wil je hieraan op heel persoonlijke en unieke wijze vorm geven, dan bieden wij de gelegenheid om dit te doen tijdens de privé dag relatieringen maken. Tijdens deze workshop kun je alle aspecten van jullie relatie die voor jou belangrijk zijn omsmeden tot een bijzondere set relatieringen.

Tijdens een vrijblijvend orienterend gesprek zetten we alle wensen en mogelijkheden op een rijtje. We maken een aantal schetsen en jullie maken een keuze uit materialen (goud, zilver, platina ,titanium of een combinatie hiervan). Uiteraard is het mogelijk om diamanten of edelstenen in de ringen te zetten. Zo komen we samen tot een ontwerp waarbij kwaliteit en draagcomfort de hoogste prioriteit krijgen. Tevens maken we vrijblijvend een prijsopgave voor de ringen van jullie keuze.

Hierna maken we een afspraak voor een dag of twee dagdelen. Het is eventueel ook mogelijk dit in de avonduren te doen.

Tijdens de eerste sessie wordt het basismodel gemaakt. D.m.v. zagen, smeden, vijlen, buigen en solderen wordt uit het gekozen materiaal de ruwe versie van de ring vervaardigd.

Tijdens het tweede gedeelte worden de ringen afgewerkt, eventuele stenen gezet, afgewerkt, gepolijst en gegraveerd. NIEUW: Het is nu ook mogelijk de ringen zelf in je eigen handschrift te graveren! Bijna alle bewerkingen kunnen jullie zelf uitvoeren. Hierbij maken jullie gebruik van onze faciliteiten. Natuurlijk is Ron Rijgersberg er om jullie deskundig te begeleiden. De workshop duurt ongeveer 6 uur, mocht er meer tijd nodig zijn dan rekenen wij hiervoor geen extra kosten. De workshop is pas afgelopen als de ringen af zijn en jullie er blij mee zijn!

De prijs van een paar unieke, persoonlijke en zelf ontworpen en gemaakte ringen is eigenlijk niet in geld uit te drukken. Toch ligt de prijs niet veel hoger dan die van een paar kant-en-klare ringen. Wij maken altijd vrijblijvend een prijsopgave!

Deze workshop wordt uitsluitend in ons atelier in Reeuwijk gegeven.

Kosten privé dag:  
Set zilveren relatieringen € 485.-
Set gouden relatieringen v.a. € 825.-
Set relatieringen met eigen goud € 595.-
   

E.e.a. is afhankelijk van het gewicht van de ringen en de goudkoers.


Wil je meer informatie, bel of mail ons dan!

ring maken trouwring maken relatiering maken hanger zelf maken
workshop ring maken workshop ring maken workshop hanger maken workshop trouwring maken
workshop armband maken workshop relatiering maken workshop relatiering maken
workshop relatiering maken workshop relatiering maken workshop relatiering maken
workshop relatiering maken workshop relatiering maken workshop relatiering maken
workshop relatiering maken workshop relatiering maken workshop relatiering maken
workshop relatiering maken workshop relatiering maken